Kakaomasse er det viktigste elementet i sjokoladeproduksjon og består av finmalte kakaobønner.
Vår rå kakaomasse fremstilles ved å male kakaobønner ved temperaturer under 42 °C. Dette gir en rik masse som deretter kjøles ned og formes til små, runde pellets. Denne lave temperaturen bevarer de følsomme næringsstoffene og smakene som finnes i rå kakao.
Lag din egen rå sjokoladebit ved å blande følgende rå ingredienser: kakaomasse, agavenektar, carobpulver, macapulver, kokosolje, kakaosmør og cashewnøtter. Hell i en form og frys inn. Nyt den kald.
Anbefalinger:
● Prøv å rive kakaomasse og strø over frokosten din. Bruk litt agavenektar eller annet søtningsmiddel for litt sødme.
● Bland revet kakaomasse med agavenektar og frys inn. Spis den kald.
● Bland kakaomasse med urtete og macapulver.
● Bland revet kakaomasse i iskrem for å få verdens beste sjokoladeknas.