Spirulina

Spirulina, den næringsrike blågrønne algen, har en betydelig plass i det moderne kjøkkenet. Hos Rawfoodshop tilbyr vi deg spirulina både som pulver og tabletter, men visste du at vi også tilbyr utstyr slik at du kan lage dine egne kapsler? Ta del i vårt utvalg og la deg inspirere!
Visar 1-7 av 7 artiklar
Spirulina tabletter ØKO 125g
30%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 95 NOK 136
KJØP NÅ
Spirulinapulver ØKO 125g
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 51 NOK 102
KJØP NÅ
Spirulina Hawaiian 125g
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 108 NOK 216
Spirulina Hawaiian 250g
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 214 NOK 428
Spirulinapulver ØKO 250g
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 91 NOK 181
Spirulinapulver ØKO 500g 5stk pakke
50%
Kort dato
Save The Food
Best før: 2024-03-14
NOK 907 NOK 1814
Spirulinapulver ØKO 500g
50%
Kort dato
Save The Food
Best før: 2024-03-14
NOK 181 NOK 363

Spirulina på kjøkkenet - et hav av muligheter

Spirulinas grønne farge og dens innhold gjør den til en favoritt i mange kjøkken. For deg som liker å eksperimentere på kjøkkenet, tilbyr spirulina uendelige muligheter. Spirulinapulver kan blandes inn i pastadeig for å skape spirulinapasta, en visuelt tiltalende og næringsrik rett som garantert blir et samtaleemne ved middagsbordet. Men en av de mest populære bruksområdene er i smoothies hvor kreativiteten kan flyte fritt. Ved å inkludere spirulina i matlagingen din, kan du enkelt tilføye både farge og næringsstoffer til dine retter, noe som gjør hvert måltid både mer fornøyelig og visuelt tiltalende. Lag en fargerik dressing eller dipp ved å kombinere spirulinapulver med yoghurt, sitronsaft og valgfrie urter. Perfekt til grillmat eller å dyppe grønnsaker i.

Fra aztekiske sjøer til dagens tallerkener

Utover dens moderne bruk på kjøkkenet, bærer spirulina på en rik historie som strekker seg over 3,5 milliarder år. Denne urgamle organismen har tjent som en viktig næringskilde for sivilisasjoner lenge før vår tid. Aztekerne, for eksempel, satte stor pris på spirulina for dets innhold og høstet algen fra sjøer og dammer for deretter å tørke og forme den til næringsrike kaker. Dagens interesse for spirulina bygger på denne lange tradisjonen, der vi fortsetter å utforske og verdsette dens mangfoldighet og næringsinnhold. Våg å prøve og imponer dine nære og kjære.

Logg inn
Fikk du rett?