Krydder & Salt
Produkter

Næringsgjær med B12 250g

Ceylon Kanelstenger ØKO 5 stk

Svart pepper Hel ØKO 50g

Himalaya Salt Grovt 1kg

Celtic Havsalt Grovt 1kg

Himalaya Salt Fintmalt 500g

Himalaya Salt Finmalt 1kg

Pepperkakekrydder ØKO 100g

Celtic Havsalt Grovt 500g

Ingefær Pulver ØKO 100g

Celtic Havsalt Fint 500g

Gurkemeie ØKO 500g

Ingefær Pulver ØKO 500g

Rosmarin ØKO 50g

Celtic Havsalt Fint 1kg

Paprikapulver Søtt ØKO 50g

Svartkarvefrø ØKO 100g

Næringsgjær Flak 250g

Valmuefrø Blå ØKO 100g

Gurkemeie ØKO 100g

Muskatnøtt Hel ØKO 20g

Vaniljepulver ØKO 10g

Fennikelfrø ØKO 100g

Brødkrydder ØKO 50g

Basilikum ØKO 30g

Himalaya Salt Grovt 500g

Chilliflakes ØKO 50g

Kryddernellik Malt ØKO 50g

Oregano ØKO 50g

Pumpkin Spice Mix ØKO 100g

Timian ØKO 50g

Løkpulver ØKO 100g

Kanelpulver Kassia ØKO 100g

Sort pepper Malt ØKO 50g

Anis Frø Hele ØKO 50g

Cayennepulver ØKO 100g

Merian ØKO 50g

Havsalt Atlanterhavet Fintmalt 500g

Næringsgjær med B12 250g x 3 pakker

Hvitløkpulver ØKO 50g
Smaksett med kvalitet
Vårt sortiment inkluderer klassikere som svart pepper og kanel, perfekt for både søte og salte retter. For deg som ønsker noe ekstra, tilbyr vi også økologisk gurkemeie og ingefær – to krydder som tilfører både farge og smak til rettene dine. Ser du etter et naturlig salt? Prøv vårt keltiske havsalt, som er ideelt for å forsterke smakene i matlagingen. Med økologiske krydder av høy kvalitet kan du enkelt forvandle enkle retter til smaksrike opplevelser. Prøv å blande forskjellige krydder for å lage dine egne unike kombinasjoner, eller bruk dem hver for seg for å fremheve råvarenes naturlige smak.
Når skal krydder tilsettes i matlagingen?
Krydder brukes over hele verden i ulike kjøkken og retter. De er en viktig del av indisk matlaging med krydder som koriander, spisskummen og garam masala. I italiensk mat er basilikum og oregano grunnleggende for å skape autentisk smak i pasta og pizza. Krydder er også nyttige for å smaksette supper, gryter og marinader. Når du bruker krydder i matlaging, er det viktig å bruke dem med måte. For mye av ett krydder kan overvelde smaken av retten. Det er også viktig å vite når krydder bør tilsettes: Noen krydder fungerer best når de tilsettes tidlig i prosessen, mens andre bør tilsettes mot slutten for å bevare friskheten.
Krydder kan være små, men de har en enorm innvirkning på matens smak. Å bruke krydder i matlaging er en måte å utforske nye smaker og skape en kulinarisk reise. Våge å eksperimentere med krydder og løft matlagingen din med nye smakskombinasjoner allerede i dag!