Dette kakaosmøret er en ren olje av kakaobønnen og er fremstilt ved hjelp av en ny kaldpressingsmetode. Prosessen starter med å kaldpresse kakaoen til noe som ligner en kake, slik at olje begynner å skilles fra protein og fibre. Temperaturen overstiger aldri 50 grader Celsius. All annen kakaosmør utsettes vanligvis for temperaturer som stiger opp mot 150 grader Celsius. Den flytende kakaosmøret begynner sakte å stivne.
Anbefaling:
Kakaosmør har en rik og delikat sjokoladesmak. Bland litt kakaosmør i smoothies, desserter, iskrem eller sjokoladekreasjoner. Fordi dette kakaosmøret ikke har blitt ødelagt ved oppvarming, smelter det lett og passer derfor utmerket å bruke i hvilken oppskrift som helst.
Kakaosmør kan også brukes som hudkrem både innvendig og utvendig. Den kan også brukes til massasje og blandes med massasjeolje eller kokosnøttolje.
Ingredienser: Økologisk raw kaldpresset kakaosmør (100%).
Opprinnelsesland: Peru.
MERK! Produktet kan noen ganger leveres i hele blokker.
Oppbevaring: Tørt og kjølig, åpnet pose oppbevares i kjøleskap.
Næringsinnhold per 100g:
Energi: 3753 kJ/897 kcal
Fett: 99 g
- hvorav mettet fett: 627 g
Karbohydrater: 09 g
- hvorav sukkerarter: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g.