Spirefrø av rucola gir peppery spirer med en herlig kryddersmak som passer til det meste. Godt å ha som pålegg eller i salater, pesto og mye mer.
Ingredienser: Økologiske spirefrø av rucola (100%) Eruca vesicaria.
Opprinnelsesland: Italia.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig.
Spiring: Bløtlegg og skyll frøene 3 ganger om dagen til de har fått en liten spire, deretter heller man av allt vann og legger dem over i egnet spirekrukke eller spirepose. Skyll daglig til spirene er klare. Tips: Bland ruccolafrø med andre typer frø, slik at ruccolafrøene utgjør 20-30 % av frøblandingen. Fordi frøene inneholder vannløselige fibre og danner en gelé, kan det være vanskelig å skylle og spire som spirer.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1172 kJ/28 kcal
Fett: 07 g
- hvorav mettet fett: 0 g
Karbohydrater: 2 g
- hvorav sukkerarter: 02 g
Protein: 26 g
Salt: 01 g.