Ekte Shirataki Fettucini - en litt bredere pasta. Vi har nå fått inn flere varianter av vår populære Shirataki. Svært høy kvalitet laget av konjacpulver som ikke inneholder karbohydrater og i prinsippet ingen kalorier. Pastan er pakket i vann som er smak- og luktfritt. Denne fettucinien kan du bruke i stedet for vanlig pasta til dine favorittretter.
Shirataki lages av røttene til en plante som heter Amorphophallus konjac på latin. Røttene inneholder løselige fibre som kalles glukomannan. Shirataki Fettucini er kun laget av disse løselige fibrene, noe som gir lavt kaloriinnhold. Shirataki Fettucini er nøytral i smaken og absorberer smaker fra sauser og andre matretter.
Tilberedning: Hell av væsken fra posen og skyll pastan i kaldt vann. Hell deretter på kokende vann og la trekke noen minutter. Hell av vannet og tilsett i for eksempel wok, salat, suppe eller din favorittrett og nyt.