Lysristet arabicakaffe med løvefotsopp.
Prøv deres smaksrike økologiske soppekaffe med tilsatt medisinsk sopp-ekstrakt som skaper en kaffe med mindre syre og mindre skjelvinger som vanligvis er forbundet med koffein og gir deg en balansert boost med vedvarende energi. Denne hemmelige oppskriften har gjort det mulig å nyte det som hele bønner eller filterkaffe akkurat som du normalt ville drukket det.
Bærekraftig energi og balanse øker fordi ekstraktet hjelper til å balansere effekten av koffein. Soppen bidrar til lavere surhet. I tillegg har de gjort en naturlig etterbehandling av de ristede kaffebønnene som øker kaffets pH fra ca. 50 (eller til og med så lavt som 43 i vanlig kaffe) til ca. 60.
Vi er stolte av å kunne tilby denne svakt sure soppekaffen som kombinerer håndverksristet økologisk kaffe med økologisk soppekstrakt som trekkes dobbelt for høyere næringsverdi av polyfenoler og triterpener. Den fyldige smaken påvirkes ikke - tvert imot, den komplementeres med en umami-lignende effekt.
Alle ekstrakter er ikke like: Her brukes noen av de høyeste renhetsgradene av soppekstrakt som er tilgjengelige med høyt 30% polysakkarider + 3% Tripenes -innhold (ting du ønsker). Husk at når du kjøper soppekaffe, bruker noen merker en dårligere 10% polysakkarider + 1% Tripenes -ekstrakt, denne ekstrakten er 3 ganger kraftigere! Dette gjør at deres 284 mg ekstrakt tilsvarer 852 mg.