Sjokolade og bars
Produkter

Bringebær i Mørk Sjokolade ØKO 100g

Jordbær i Mørk Sjokolade ØKO 100g

Bær i Sjokolade ØKO 100g

Bringebær i Mørk Sjokolade ØKO 100g x 5 pakker

Hasselnøtter Mørk, Hvit og Lys Sjokolade ØKO 200g

Butter cups Pistasjkrem RAW ØKO 24g

Sjokolade Extra Pure 94% ØKO 40g

Bringebær i Mørk Sjokolade ØKO 100g x 3 pakker

Jordbær i Mørk Sjokolade ØKO 100g x 5 pakker

Melkesjokolade med Pistasjkrem Glutenfri 95g
Nyhet

Nyhet
Dubai Sjokolade med pistasj & baklava 200 g

Bær i Sjokolade ØKO 100g x 5 pakker

Jordbær i Mørk Sjokolade ØKO 100g x 3 pakker

Mørk Sjokolade 100% RAW ØKO 30g

Sjokolade Surkirsebær ØKO 20g

Sjokolade Pistachio & Lion's Mane ØKO 20g

Bær i Sjokolade ØKO 100g x 3 pakker

White Nougat Crisp ØKO 80g

Mørk Sjokolade 75% RAW ØKO 30g

Vivani Sjokolade Mørk 100% Blodappelsin ØKO 90g

Mørk Sjokolade 85% RAW ØKO 30g

Sjokolade Blåbær & Reishi ØKO 20g

Sjokolade Blåbær 54% RAW ØKO 40g

Sjokolade Pistasj Dubai Style ØKO 40g

Sjokolade Crunchy Hazelnut ØKO 80g

Sjokolade Kakaonibs & Havsalt 85% ØKO 70g

Sjokolade Mandel & Baobab 85% ØKO 70g

Tranebær med Mørk Sjokolade ØKO 75g

Sjokoladeboks High-Vibes 7 varianter ØKO 7 x 20g
Nyhet

Nyhet
Sjokolade med Bringebær, Rosmarin & Dadler ØKO 70g

Mørk Sjokolade Hasselnøtt Praline Bar ØKO 33g

Granolabar Kakao Crunch ØKO 40g

Granolabar Kanel Eple ØKO 40g
Nyhet

Nyhet
Sjokolade med pistasj & dadler ØKO 70g
Nyhet

Nyhet
Hasselnøtter i Dobbel Sjokolade & Knekk 100g

Mørk Sjokolade Kokos Bar ØKO 33g

Sjokolade Jordbær 53% RAW ØKO 40g

Dandy Dadlebar Sur Sitron 35g

Vivani Sjokolade Vit Sprø ØKO 80g

Keto Bar Protein Kakao & Mandel 50g
Sjokolade og bars - fra bønne til kake
Sjokolade og bars er ikke bare velsmakende, mange inneholder også fordeler – derfor kan du nyte både fordeler og nytelse. Men vet du hvordan veien til sjokolade ser ut, fra bønne til kake? Kakaobønner høstes fra kakaotrær i forskjellige deler av verden som Elfenbenskysten, Ghana og Ecuador. Etter at bønnene er høstet, blir de renset og utsatt for en gjæringsprosess som gir dem sin karakteristiske smak. Bønnene tørkes deretter og stekes for å forsterke smaken ytterligere. Stekeprosessen er avgjørende for å utvikle sjokolades komplekse smaker, og forskjellige produsenter kan bruke forskjellige stekemetoder og -tider for å skape unike smaker. Etter steking knuses bønnene for å fjerne skallet og få kakaomasse. Denne massen kan så brukes til å lage sjokolade i ulike former. Avhengig av ønsket smak og tekstur kan produsenter blande kakaomassen med andre ingredienser som sukker, melkepulver, nøtter eller andre smakstilsetninger. Denne blandingen smeltes og formes til blant annet sjokoladekaker og sjokoladeplater, og kjøles deretter ned før den er klar til å nytes.
Med rå sjokolade kan du oppleve smakene i sin reneste form
Vil du nyte de deilige smakene av sjokolade, men vil spise mer raw food i hverdagen? Da anbefaler vi rå sjokolade. Rå sjokolade er en spesiell form for sjokolade som er laget med ubehandlede og upasteuriserte kakaobønner. Rå sjokolade har en intens og litt bitter smak og en unik tekstur. Til tross for bitterheten er det mange som setter pris på dens komplekse smaker og evnen til å oppleve sjokolade i sin reneste form. Rå sjokolade brukes også som hovedingrediens i mange råkostbarer og godteriprodukter. Det er også et utmerket alternativ for personer med ulike kostholdsrestriksjoner, siden de ofte er veganvennlige og glutenfrie.
Ta en titt på utvalget vårt hos Rawfoodshop og finn din favoritt i dag!