Erteskudd refererer vanligvis til skudd fra sukkererter. Det er de tørkede ertene som får spire. Skuddene er sprø ca. 1 dm lange med smak og karakter av sukkerertens lette søte og friske smak.
Ingredienser: Økologiske spirefrø av erter (100%) Pisum sativum.
Opprinnelsesland: Italia.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig.
Dyrking av skudd: Bløtlegg og skyll frøene 3 ganger om dagen til de har fått en liten spire. Deretter tømmer man av allt vann og legger dem i egnet spirebeholder eller spirepose. Skyll daglig til skuddene er klare.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 301kJ/72 kcal
Fett: 04 g
- hvorav mettet fett: 01 g
Karbohydrater: 88 g
- hvorav sukkerarter: 37 g
Protein: 54 g
Salt: 0 g.