Krydder & Salt
Produkter
Anis Frø Hele ØKO 50g x 3 pakker
Anis Frø Hele ØKO 50g x 5 pakker
Anis Frø Hele ØKO 50g
Anis Malt ØKO 50g x 3 pakker
Anis Malt ØKO 50g x 5 pakker
Anis Malt ØKO 50g
Basilikum ØKO 30g x 3 pakker
Basilikum ØKO 30g x 5 pakker
Basilikum ØKO 30g
Bockhornskløver Malt ØKO 100g x 3 pakker
Bockhornskløver Malt ØKO 100g x 5 pakker
Bockhornskløver Malt ØKO 100g
Ceylon Kanelstenger ØKO 5 stk x 3 pakker
Ceylon Kanelstenger ØKO 5 stk x 5 pakker
Ceylon Kanelstenger ØKO 5 stk
Himalaya Salt Fintmalt 500g x 3 pakker
Himalaya Salt Fintmalt 500g x 5 pakker
Himalaya Salt Fintmalt 500g
Kardemomme Malt ØKO 50g x 3 pakker
Kardemomme Malt ØKO 50g x 5 pakker
Kardemomme Malt ØKO 50g
Kardemommefrø ØKO 50g x 3 pakker
Kardemommefrø ØKO 50g x 5 pakker
Kardemommefrø ØKO 50g
Kryddernellik Hel ØKO 50g x 3 pakker
Kryddernellik Hel ØKO 50g x 5 pakker
Kryddernellik Hel ØKO 50g
Laurbærblad ØKO 20g x 3 pakker
Laurbærblad ØKO 20g x 5 pakker
Laurbærblad ØKO 20g
Næringsgjær Flak 1kg x 3 pakker
Næringsgjær Flak 1kg x 5 pakker
Næringsgjær Flak 1kg
Næringsgjær Flak ØKO 250g x 3 pakker
Næringsgjær Flak ØKO 250g x 5 pakker
Næringsgjær Flak ØKO 250g
Paprikapulver Sterk ØKO 50g x 3 pakker
Paprikapulver Sterk ØKO 50g x 5 pakker
Paprikapulver Sterk ØKO 50g
Smaksett med kvalitet
Vårt sortiment inkluderer klassikere som svart pepper og kanel, perfekt for både søte og salte retter. For deg som ønsker noe ekstra, tilbyr vi også økologisk gurkemeie og ingefær – to krydder som tilfører både farge og smak til rettene dine. Ser du etter et naturlig salt? Prøv vårt keltiske havsalt, som er ideelt for å forsterke smakene i matlagingen. Med økologiske krydder av høy kvalitet kan du enkelt forvandle enkle retter til smaksrike opplevelser. Prøv å blande forskjellige krydder for å lage dine egne unike kombinasjoner, eller bruk dem hver for seg for å fremheve råvarenes naturlige smak.
Når skal krydder tilsettes i matlagingen?
Krydder brukes over hele verden i ulike kjøkken og retter. De er en viktig del av indisk matlaging med krydder som koriander, spisskummen og garam masala. I italiensk mat er basilikum og oregano grunnleggende for å skape autentisk smak i pasta og pizza. Krydder er også nyttige for å smaksette supper, gryter og marinader. Når du bruker krydder i matlaging, er det viktig å bruke dem med måte. For mye av ett krydder kan overvelde smaken av retten. Det er også viktig å vite når krydder bør tilsettes: Noen krydder fungerer best når de tilsettes tidlig i prosessen, mens andre bør tilsettes mot slutten for å bevare friskheten.
Krydder kan være små, men de har en enorm innvirkning på matens smak. Å bruke krydder i matlaging er en måte å utforske nye smaker og skape en kulinarisk reise. Våge å eksperimentere med krydder og løft matlagingen din med nye smakskombinasjoner allerede i dag!