Smaksetting
Produkter
Næringsgjær med B12 250g
Eplecidereddik Ingefær og Gurkemeie Ufiltrert ØKO 500ml
Eplecidereddik ØKO 500ml
Eplecidereddik ØKO 1000ml
Sitron Juice ØKO 1 liter
Kokosmelk Pulver ØKO 500g
Kokosmelk Pulver ØKO 100g
Pumpkin Spice Mix ØKO 100g
Tahini ØKO 500g
Næringsgjær Flak 250g
Amaizin Kokosmelk 17% fett ØKO 500 ml
Bragg - Eplecidereddik 473 ml
Eplecidereddik Ingefær og Gurkemeie Ufiltrert ØKO 500ml x 5 flasker
Buljong Gjærfri ØKO 220g
Eplecidereddik Ingefær og Gurkemeie Ufiltrert ØKO 500ml x 3 flasker
Buljong uten sukker og gjær ØKO 220g
Tamari ØKO 1000ml
Næringsgjær med B12 250g x 3 pakker
Eplecidereddik ØKO 500ml x 5 flasker
Kokosmelk Pulver ØKO 500g x 5 pakker
Kokosmelk Pulver ØKO 500g x 3 pakker
Soja Lecitin Pulver ØKO 250g
Næringsgjær med B12 250g x 5 pakker
Næringsgjær med B12 1kg
Kokosmelk Pulver ØKO 100g x 5 pakker
Eplecidereddik ØKO 1000ml x 3 flasker
Bragg - Eplecidereddik 946 ml
Tamari ØKO 500ml
Eplecidereddik ØKO 500ml x 3 flasker
Buljong Gjærfri ØKO 220g x 3 pakker
Næringsgjær Flak 250g x 3 pakker
Næringsgjær Flak 250g x 5 pakker
Eplecidereddik ØKO 1000ml x 5 flasker
Kokosmelk Pulver ØKO 100g x 3 pakker
Buljong uten sukker og gjær ØKO 220g x 3 pakker
Smaksetting – skap magi på kjøkkenet med grunnleggende smaker
Smaksetting legger grunnlaget for hvordan du arbeider med de grunnleggende smakene i matlagingen. Å tilsette buljong og miso til rettene dine kan virkelig gi en dyp og fyldig smak. Disse ingrediensene er kjent for sin umamismak, som er den femte grunnsmaken preget av en deilig salthet og fylde. Buljong og miso kan brukes som base i supper, sauser eller marinader. Når du bruker buljong og miso, husk å smake for å balansere salt og umami etter din egen smak. Eddik er et uunnværlig smaksetting som kan tilføre en forfriskende syrlighet til rettene dine. Det finnes mange forskjellige typer eddik, hver med sin egen unike smaksprofil. Bruk eddik i salatdressinger for å gi en skarp kontrast til grønnsakenes sødme.
Hvordan ta din smaksetting til neste nivå
Vil du lage et måltid utenom det vanlige? Da anbefaler vi at du jobber med din smaksetting. Næringsgjær er et flott smaksstoff, spesielt for de som følger et vegansk kosthold. D Dryss næringsgjær over pastarettene, popcorn eller ris for å gi en fyldig og osteaktig smak. Chutney er en blanding av frukt, grønnsaker og krydder som gir en balansert smak av sødme og krydret. Bruk den som saus eller dip, eller server den som et smakstilsatt tilbehør til måltidene dine. Tahini er en sesampasta som er rik på smak og brukes ofte i mat fra Middelhavet og Midtøsten. Det er en fantastisk smaksetting i salater, pitabrød eller som dip til grønnsaker. Tamari er en japansk soyasaus som er glutenfri og gir en dyp og fyldig smak. Den kan brukes som soyasaus i asiatiske retter eller som marinade til tofu.
På kjøkkenet er smaksettingen kunsten å lage smakfulle og minneverdige måltider. Ved å eksperimentere med forskjellige smaker kan du ta matlagingen til nye høyder. La kreativiteten din blomstre mens du skaper smaksopplevelser som vil fortrylle smaksløkene dine.