Alle innlegg

Kremet proteinpålegg med erteproteinpulver

Kremet proteinpålegg med erteproteinpulver

Leter du etter et plantebasert, næringsrikt alternativ til tradisjonelt pålegg? Dette smakfulle proteinpålegget er enkelt å lage og perfekt som pålegg, dipp eller mellommåltid – fylt med plantebasert protein og gode fettsyrer.

Ingredienser:

  • 0,5 dl erteproteinpulver (nøytral smak)

  • 1 dl vann

  • 1 ss olivenolje eller rapsolje

  • 1 ss sitronjuice eller eplecidereddik

  • 1 ts dijonsennep (valgfritt)

  • 1 lite hvitløksfedd, presset (eller 1/2 ts hvitløkspulver)

  • 1 ts tørkede urter (f.eks. basilikum, oregano, timian)

  • 1–2 ss næringsgjær (valgfritt)

  • Salt og pepper etter smak

Slik gjør du:

  1. Bland erteproteinpulver med halvparten av vannet til en jevn røre.

  2. Tilsett olje, sitron, hvitløk, sennep, urter og næringsgjær.

  3. Juster med mer vann om nødvendig.

  4. La stå i 5–10 minutter før servering.

  5. Smak til og nyt.

Erteprotein ØKO 1kg
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
237 kr 473 kr
KJØP NÅ
Erteprotein ØKO 500g
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
119 kr 237 kr
KJØP NÅ
Erteprotein 1kg
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
172 kr 344 kr
KJØP NÅ
Erteprotein 500g
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
95 kr 189 kr
KJØP NÅ

Logg inn
Fikk du rett?