
Kremet proteinpålegg med erteproteinpulver
Ingredienser:
-
0,5 dl erteproteinpulver (nøytral smak)
-
1 dl vann
-
1 ss olivenolje eller rapsolje
-
1 ss sitronjuice eller eplecidereddik
-
1 ts dijonsennep (valgfritt)
-
1 lite hvitløksfedd, presset (eller 1/2 ts hvitløkspulver)
-
1 ts tørkede urter (f.eks. basilikum, oregano, timian)
-
1–2 ss næringsgjær (valgfritt)
-
Salt og pepper etter smak
Slik gjør du:
-
Bland erteproteinpulver med halvparten av vannet til en jevn røre.
-
Tilsett olje, sitron, hvitløk, sennep, urter og næringsgjær.
-
Juster med mer vann om nødvendig.
-
La stå i 5–10 minutter før servering.
-
Smak til og nyt.