Allergivennlig proteinpulver
Årterprotein gir deg en kilde til rent protein. Vegetabilsk proteinpulver som kommer fra gule erter (Pisum sativum). De fleste kommersielt tilgjengelige proteinpulver kommer fra soya, ris, egg eller melkeprodukter som ofte er problematisk for de som er allergiske og har en sensitiv mage.
Vi har valgt årterprotein fordi det er et vegetabilsk, allergivennlig protein som gir et høy biologisk verdi (654%). BV er en nøyaktig indikator på den biologiske aktiviteten av proteinet. Den måler den faktiske mengden protein som deponeres per gram absorbert protein.
Årterprotein tilbyr en utmerket næringsprofil og er fri for gluten, laktose, kolesterol og andre anti-næringsstoffer.
Årterprotein er et fullverdig proteintilskudd (83% protein) med lite karbohydrater og fett. Vårt isolerte årterprotein er utvunnet fra gule erter (Pisum sativum), som gir deg et lett løselig protein som er lett for magen å fordøye og absorbere. Protein fra erter gir en rik kilde til essensielle og forgrenede aminosyrer. Protein har også den rikeste kilden til aminosyren arginin.
FN og WHO
Anbefalt av Verdens helseorganisasjons mat- og landbruksorganisasjon (FAO) og Verdens helseorganisasjon (WHO), siden årterprotein essensiell aminosyreprofil er perfekt for menneskemat.
Så du kan se hvorfor årterprotein gir utmerket næringsverdi som protein og komplement til valleprotein, hampaprotein og risprotein. En kombinasjon av årterprotein og risprotein kan også komplementere hverandre takket være en mer variert aminosyreprofil. Risprotein er rikt på svovelholdige aminosyrer metionin og cystein, men har lite lysin. Dette påvirker signifikant bioaktiviteten og absorpsjonen av proteinet. Årterprotein er derimot naturlig tilsatt lysin og metionin, men har mindre cystein.
Selv om du ikke har noen problemer med valleprotein, er årterprotein et godt tillegg til melkeproteinpulver. Du kan også rotere mellom hampaprotein, årterprotein og risprotein for å få en god balanse.