
Trelags raw blåbærcheesecake
Ingredienser
Bunn:
1 dl mandler,
6 dadler,
1 ts kokosolje,
en klype salt
Mellomlag:
2 dl bløtlagte cashewnøtter,
½ dl kokoskrem,
2 ss kokosolje,
2 ss lønnesirup,
1 ss sitronsaft,
1 ts vaniljepulver
Topp:
2 dl bløtlagte cashewnøtter,
½ dl kokoskrem,
2 ss kokosolje,
2 ss lønnesirup,
1 ss sitronsaft,
1–2 ss blåbærpulver
Slik gjør du:
-
Miks ingrediensene til bunnen og press massen ut i en form (15x15 cm). Sett i kjøleskap.
-
Miks mellomlaget, fordel det over bunnen, og sett i fryseren i 30 minutter.
-
Miks toppingen, hell den over mellomlaget og jevn ut overflaten.
-
Frys i minst 3 timer.
-
Ta ut, la tine i 10 minutter, skjær i firkanter og topp med ferske blåbær.