Alle innlegg

Trelags raw blåbærcheesecake

Trelags raw blåbærcheesecake

Kremet og frisk raw cheesecake i tre lag med naturlig blåbærsmak. Enkel å forberede og perfekt som svalende sommerdessert i små biter!

Ingredienser
Bunn:
1 dl mandler,
6 dadler,
1 ts kokosolje,
en klype salt

Mellomlag:
2 dl bløtlagte cashewnøtter,
½ dl kokoskrem,
2 ss kokosolje,
2 ss lønnesirup,
1 ss sitronsaft,
1 ts vaniljepulver

Topp:
2 dl bløtlagte cashewnøtter,
½ dl kokoskrem,
2 ss kokosolje,
2 ss lønnesirup,
1 ss sitronsaft,
1–2 ss blåbærpulver

Slik gjør du:

  1. Miks ingrediensene til bunnen og press massen ut i en form (15x15 cm). Sett i kjøleskap.

  2. Miks mellomlaget, fordel det over bunnen, og sett i fryseren i 30 minutter.

  3. Miks toppingen, hell den over mellomlaget og jevn ut overflaten.

  4. Frys i minst 3 timer.

  5. Ta ut, la tine i 10 minutter, skjær i firkanter og topp med ferske blåbær.

Blåbærpulver Vill Frysetørket ØKO 125g
30%
Kort dato
243 kr 348 kr
KJØP NÅ
Blåbærpulver Vill Frysetørket ØKO 250g
30%
Kort dato
464 kr 662 kr

Logg inn
Fikk du rett?