Sjokolade og bars
Produkter
Mandel Nougat RAW ØKO 200g
Melkesjokolade med Pistasjkrem Glutenfri 95g
Sjokolade Blåbær & Reishi ØKO 20g
Sjokolade Hibiscus & Calendula 100% ØKO 50g
Sjokolade Pistachio & Lion's Mane ØKO 20g
Sjokolade Surkirsebær ØKO 20g
Sjokolade Tahini & Chai ØKO 20g
Sjokoladeboks 6 Varianter ØKO 14 x 20g
Sjokoladeboks Bringebær & Bokhvete ØKO 4 x 20g
Sjokoladeboks High-Vibes 7 varianter ØKO 7 x 20g
Sjokoladeboks Peanøttsmør & Røkt Salt ØKO 4 x 20g
Sjokoladeboks Sesamfrø og Chai ØKO 4 x 20g
Dandy Daddelbar Sur Cola 35g
Dandy Dadlebar Banan Karamell 35g
Dandy Dadlebar Sur Sitron 35g
Granolabar Berry Bliss ØKO 40g
Granolabar Kakao Crunch ØKO 40g
Granolabar Kanel Eple ØKO 40g
Granolabar Mandel Tranebær ØKO 40g
Sjokolade Blåbær 54% RAW ØKO 40g
Sjokolade Jordbær 53% RAW ØKO 40g
Sjokolade Sprø Hasselnøtt 56% RAW ØKO 40g
Nyhet
Nyhet
Hasselnøtter i Dobbel Sjokolade & Knekk 100g
Bringebær Sjokolade 49% ØKO 48g
Caramel Crisp Hvit Sjokolade ØKO 48g
Chai Sjokolade 50% ØKO 48g
Forest Sjokolade 70% 48g
Havsalt Sjokolade 77% ØKO 48g
Jordbær Sjokolade 49% ØKO 48g
Kokos Sjokolade 51% ØKO 48g
Lavendel Sjokolade 49% ØKO 48g
Midnight Sun Hvit Sjokolade ØKO 48g
Mørk Sjokolade 71% ØKO 48g
Northern Lights Hvit Sjokolade ØKO 48g
Peppermynte Crunch Sjokolade 48g
Polar Night Sjokolade 49% ØKO 48g
Pumpkin Spice Sjokolade 49% ØKO 48g
Røde Bær Sjokolade 49% ØKO 48g
Sea Sjokolade 71% 48g
Vill Blåbær Sjokolade 61% ØKO 48g
Sjokolade og bars - fra bønne til kake
Sjokolade og bars er ikke bare velsmakende, mange inneholder også fordeler – derfor kan du nyte både fordeler og nytelse. Men vet du hvordan veien til sjokolade ser ut, fra bønne til kake? Kakaobønner høstes fra kakaotrær i forskjellige deler av verden som Elfenbenskysten, Ghana og Ecuador. Etter at bønnene er høstet, blir de renset og utsatt for en gjæringsprosess som gir dem sin karakteristiske smak. Bønnene tørkes deretter og stekes for å forsterke smaken ytterligere. Stekeprosessen er avgjørende for å utvikle sjokolades komplekse smaker, og forskjellige produsenter kan bruke forskjellige stekemetoder og -tider for å skape unike smaker. Etter steking knuses bønnene for å fjerne skallet og få kakaomasse. Denne massen kan så brukes til å lage sjokolade i ulike former. Avhengig av ønsket smak og tekstur kan produsenter blande kakaomassen med andre ingredienser som sukker, melkepulver, nøtter eller andre smakstilsetninger. Denne blandingen smeltes og formes til blant annet sjokoladekaker og sjokoladeplater, og kjøles deretter ned før den er klar til å nytes.
Med rå sjokolade kan du oppleve smakene i sin reneste form
Vil du nyte de deilige smakene av sjokolade, men vil spise mer raw food i hverdagen? Da anbefaler vi rå sjokolade. Rå sjokolade er en spesiell form for sjokolade som er laget med ubehandlede og upasteuriserte kakaobønner. Rå sjokolade har en intens og litt bitter smak og en unik tekstur. Til tross for bitterheten er det mange som setter pris på dens komplekse smaker og evnen til å oppleve sjokolade i sin reneste form. Rå sjokolade brukes også som hovedingrediens i mange råkostbarer og godteriprodukter. Det er også et utmerket alternativ for personer med ulike kostholdsrestriksjoner, siden de ofte er veganvennlige og glutenfrie.
Ta en titt på utvalget vårt hos Rawfoodshop og finn din favoritt i dag!