Sjokolade og bars
Produkter
Nyhet
Nyhet
Hasselnøtter i Dobbel Sjokolade & Knekk 100g
Nyhet
Nyhet
Dubai Sjokolade med pistasj & baklava 200 g
Nyhet
Nyhet
Sjokolade med Bringebær, Rosmarin & Dadler ØKO 70g
Nyhet
Nyhet
Sjokolade med Appelsin & Ingefær ØKO 70 g
Nyhet
Nyhet
Sjokolade med pistasj & dadler ØKO 70g
Nyhet
Nyhet
Sjokolade med Dadler ØKO 70g
Sjokolade Blåbær & Reishi ØKO 20g
Sjokolade Sprø Hasselnøtt 56% RAW ØKO 40g
Sjokolade Blåbær 54% RAW ØKO 40g
Dandy Daddelbar Sur Cola 35g
Dubai Sjokolade Hasselnøtt 100g
Jordbær i Mørk Sjokolade ØKO 100g x 3 pakker
Jordbær i Mørk Sjokolade ØKO 100g x 5 pakker
Hasselnøtter Mørk, Hvit og Lys Sjokolade ØKO 200g x 3 pakker
Hasselnøtter Mørk, Hvit og Lys Sjokolade ØKO 200g x 5 pakker
Bringebær i Mørk Sjokolade ØKO 100g
Bringebær i Mørk Sjokolade ØKO 100g x 3 pakker
Bringebær i Mørk Sjokolade ØKO 100g x 5 pakker
Bær i Sjokolade ØKO 100g x 3 pakker
Bær i Sjokolade ØKO 100g x 5 pakker
Sjokolade Jordbær 53% RAW ØKO 40g
Granolabar Kanel Eple ØKO 40g
Granolabar Mandel Tranebær ØKO 40g
Granolabar Berry Bliss ØKO 40g
Granolabar Kakao Crunch ØKO 40g
Dandy Dadlebar Sur Sitron 35g
Dandy Dadlebar Banan Karamell 35g
Sjokolade Mellow Moon Rest & Calm 64% ØKO 28g
Mørk Sjokolade Hasselnøtt Praline Bar ØKO 33g
Sjokolade Mandel Havsalt Bar ØKO 33g
Mørk Sjokolade Kokos Bar ØKO 33g
M*lk Sjokolade Mørk Appelsin ØKO 100g
M*lk Sjokolade Hasselnøtt-trøffel ØKO 100g
M*lk Sjokolade Ristet Mandelsmør ØKO 100g
Sjokolade Choco Cookie ØKO 80g
Sjokolade Crunchy Hazelnut ØKO 80g
White Nougat Crisp ØKO 80g
Tranebær med Mørk Sjokolade ØKO 75g
Melkesjokolade med Pistasjkrem Glutenfri 95g
Sjokolade Espresso Biscotti ØKO 40g
Sjokolade og bars - fra bønne til kake
Sjokolade og bars er ikke bare velsmakende, mange inneholder også fordeler – derfor kan du nyte både fordeler og nytelse. Men vet du hvordan veien til sjokolade ser ut, fra bønne til kake? Kakaobønner høstes fra kakaotrær i forskjellige deler av verden som Elfenbenskysten, Ghana og Ecuador. Etter at bønnene er høstet, blir de renset og utsatt for en gjæringsprosess som gir dem sin karakteristiske smak. Bønnene tørkes deretter og stekes for å forsterke smaken ytterligere. Stekeprosessen er avgjørende for å utvikle sjokolades komplekse smaker, og forskjellige produsenter kan bruke forskjellige stekemetoder og -tider for å skape unike smaker. Etter steking knuses bønnene for å fjerne skallet og få kakaomasse. Denne massen kan så brukes til å lage sjokolade i ulike former. Avhengig av ønsket smak og tekstur kan produsenter blande kakaomassen med andre ingredienser som sukker, melkepulver, nøtter eller andre smakstilsetninger. Denne blandingen smeltes og formes til blant annet sjokoladekaker og sjokoladeplater, og kjøles deretter ned før den er klar til å nytes.
Med rå sjokolade kan du oppleve smakene i sin reneste form
Vil du nyte de deilige smakene av sjokolade, men vil spise mer raw food i hverdagen? Da anbefaler vi rå sjokolade. Rå sjokolade er en spesiell form for sjokolade som er laget med ubehandlede og upasteuriserte kakaobønner. Rå sjokolade har en intens og litt bitter smak og en unik tekstur. Til tross for bitterheten er det mange som setter pris på dens komplekse smaker og evnen til å oppleve sjokolade i sin reneste form. Rå sjokolade brukes også som hovedingrediens i mange råkostbarer og godteriprodukter. Det er også et utmerket alternativ for personer med ulike kostholdsrestriksjoner, siden de ofte er veganvennlige og glutenfrie.
Ta en titt på utvalget vårt hos Rawfoodshop og finn din favoritt i dag!