Sjokolade og bars
Produkter
Vivani Sjokolade Panama 75% ECO 80g
Vivani Sjokolade Hvit Vanilje ØKO 80g
Vivani Mørk Blokk-sjokolade ØKO 200g
Vivani Dark Nougat ØKO 100G
Vivani Almond Nougat Crisp 38% ØKO 80g
Vivani 99% ØKO 80g
Spirit Sjokolade 75% ØKO 70g
Soul Chocolate Caramel & Sea Salt 75% ØKO 70g
Sjokoladetrøffel Pistasj 100g
Sjokoladetrøffel Pistasj 100g x 5 pakker
Sjokoladetrøffel Pistasj 100g x 3 pakker
Sjokoladepraliner Protein Hasselnøtter Keto 40g
Sjokoladeknapper Keto 300g
Sjokoladeknapper fra Peru 70% ØKO 500g
Sjokoladeknapper fra Peru 70% ØKO 500g x 5 pakker
Sjokoladeknapper fra Peru 70% ØKO 500g x 3 pakker
Sjokoladeknapper fra Peru 70% ØKO 100g
Sjokoladeknapper fra Peru 70% ØKO 100g x 5 pakker
Sjokoladeknapper fra Peru 70% ØKO 100g x 3 pakker
Sjokoladeboks Pistachio & Lions Mane ØKO 4 x 20g
Sjokoladeboks Lavendel ØKO 4 x 20g
Sjokoladeboks Kokos ØKO 4 x 20g
Sjokoladeboks Grønn Te & Puffet Ris ØKO 4 x 20g
Sjokoladeboks 9 Varianter ØKO 20 x 20g
Sjokolade White Vanilla ØKO 80g
Sjokolade Warm Hug Frukt & Chili ØKO 40g
Sjokolade Vanilje & Lucuma 93% RAW Eco 70g
Sjokolade Stekt kokos og Gurkemeie ØKO 20g
Sjokolade Sitron & Ingefær ØKO 50g
Sjokolade Salted Pecan 80% ØKO 40g
Sjokolade Salte Fiken & Mandel ØKO 20g
Sjokolade Pure Nibs 82% ØKO 40g
Sjokolade Planty Classic ØKO 80g
Sjokolade Peppermynte 70% RAW ØKO 40g
Sjokolade Peanøttsmør & Røkt Salt ØKO 20g
Sjokolade Mørk 99 % RAW Eco 70g
Sjokolade Mørk 75% ØKO 80g
Nyhet
Nyhet
Sjokolade med Pasjonsfrukt, Mango & Dadler ØKO 70g
Nyhet
Nyhet
Sjokolade med Kanel & Mandel ØKO 70g
Nyhet
Nyhet
Sjokolade med Ingefær ØKO 70g
Sjokolade og bars - fra bønne til kake
Sjokolade og bars er ikke bare velsmakende, mange inneholder også fordeler – derfor kan du nyte både fordeler og nytelse. Men vet du hvordan veien til sjokolade ser ut, fra bønne til kake? Kakaobønner høstes fra kakaotrær i forskjellige deler av verden som Elfenbenskysten, Ghana og Ecuador. Etter at bønnene er høstet, blir de renset og utsatt for en gjæringsprosess som gir dem sin karakteristiske smak. Bønnene tørkes deretter og stekes for å forsterke smaken ytterligere. Stekeprosessen er avgjørende for å utvikle sjokolades komplekse smaker, og forskjellige produsenter kan bruke forskjellige stekemetoder og -tider for å skape unike smaker. Etter steking knuses bønnene for å fjerne skallet og få kakaomasse. Denne massen kan så brukes til å lage sjokolade i ulike former. Avhengig av ønsket smak og tekstur kan produsenter blande kakaomassen med andre ingredienser som sukker, melkepulver, nøtter eller andre smakstilsetninger. Denne blandingen smeltes og formes til blant annet sjokoladekaker og sjokoladeplater, og kjøles deretter ned før den er klar til å nytes.
Med rå sjokolade kan du oppleve smakene i sin reneste form
Vil du nyte de deilige smakene av sjokolade, men vil spise mer raw food i hverdagen? Da anbefaler vi rå sjokolade. Rå sjokolade er en spesiell form for sjokolade som er laget med ubehandlede og upasteuriserte kakaobønner. Rå sjokolade har en intens og litt bitter smak og en unik tekstur. Til tross for bitterheten er det mange som setter pris på dens komplekse smaker og evnen til å oppleve sjokolade i sin reneste form. Rå sjokolade brukes også som hovedingrediens i mange råkostbarer og godteriprodukter. Det er også et utmerket alternativ for personer med ulike kostholdsrestriksjoner, siden de ofte er veganvennlige og glutenfrie.
Ta en titt på utvalget vårt hos Rawfoodshop og finn din favoritt i dag!