Sjokolade og bars
Produkter
Dadlebar Lakris 35g
Dadlebar Lakris Sitron 35g
Dadlebar Lakris Sjokolade 35g
Dandy Daddelbar Salmiakklakris 35g
Sjokolade Appelsin Bar ØKO 33g
Macadamia i Råsjokolade Sukkerfri ØKO 50g
Sjokolade Appelsin 70% RAW ØKO 40g
Sjokolade Peppermynte 70% RAW ØKO 40g
Sjokolade Kokosmelk 44% RAW ØKO 40g
Butter cups Peanøttsmør RAW ØKO 24g
Happy Sjokolade med Appelsin 79% ØKO 40g
Mørk sjokolade 70% RAW ØKO 40g
Sjokolade Mandel & Havsalt 60% uten tilsatt sukker RAW ØKO 40g
Sjokolade Cinnamon Roll ØKO 80g
Sjokolade White Vanilla ØKO 80g
Sjokolade Planty Classic ØKO 80g
Coconut Nibs Sjokolade RAW ØKO 40g
Sjokolade Warm Hug Frukt & Chili ØKO 40g
Keto Bar Protein Sjokolade & Hasselnøtt 40g
Sjokoladepraliner Protein Hasselnøtter Keto 40g
Sjokolade Kirsebær & Villfennikel ØKO 50g
Chocolate Chai & Rose 100% ØKO 50g
Sjokolade Sitron & Ingefær ØKO 50g
Pistasjtrøfler 100g
Dubai Sjokolade Pistasj 200g
Sjokoladeboks Grønn Te & Puffet Ris ØKO 4 x 20g
Sjokoladeboks Pistachio & Lions Mane ØKO 4 x 20g
Sjokoladeboks Kokos ØKO 4 x 20g
Sjokoladeboks Lavendel ØKO 4 x 20g
Sjokoladetrøffel Pistasj 100g x 3 pakker
Drasjerte Sjokoladeknapper ØKO 100g x 3 pakker
Sjokoladeknapper fra Peru 70% ØKO 100g x 3 pakker
Sjokoladeknapper Keto 300g
Sjokoladetrøffel Pistasj 100g x 5 pakker
Drasjerte Sjokoladeknapper ØKO 100g x 5 pakker
Pistasjtrøfler 100g x 3 pakker
Sjokoladeknapper fra Peru 70% ØKO 100g x 5 pakker
Sjokoladeknapper fra Peru 70% ØKO 500g
Pistasjtrøfler 100g x 5 pakker
Sjokoladeknapper fra Peru 70% ØKO 500g x 5 pakker
Sjokolade og bars - fra bønne til kake
Sjokolade og bars er ikke bare velsmakende, mange inneholder også fordeler – derfor kan du nyte både fordeler og nytelse. Men vet du hvordan veien til sjokolade ser ut, fra bønne til kake? Kakaobønner høstes fra kakaotrær i forskjellige deler av verden som Elfenbenskysten, Ghana og Ecuador. Etter at bønnene er høstet, blir de renset og utsatt for en gjæringsprosess som gir dem sin karakteristiske smak. Bønnene tørkes deretter og stekes for å forsterke smaken ytterligere. Stekeprosessen er avgjørende for å utvikle sjokolades komplekse smaker, og forskjellige produsenter kan bruke forskjellige stekemetoder og -tider for å skape unike smaker. Etter steking knuses bønnene for å fjerne skallet og få kakaomasse. Denne massen kan så brukes til å lage sjokolade i ulike former. Avhengig av ønsket smak og tekstur kan produsenter blande kakaomassen med andre ingredienser som sukker, melkepulver, nøtter eller andre smakstilsetninger. Denne blandingen smeltes og formes til blant annet sjokoladekaker og sjokoladeplater, og kjøles deretter ned før den er klar til å nytes.
Med rå sjokolade kan du oppleve smakene i sin reneste form
Vil du nyte de deilige smakene av sjokolade, men vil spise mer raw food i hverdagen? Da anbefaler vi rå sjokolade. Rå sjokolade er en spesiell form for sjokolade som er laget med ubehandlede og upasteuriserte kakaobønner. Rå sjokolade har en intens og litt bitter smak og en unik tekstur. Til tross for bitterheten er det mange som setter pris på dens komplekse smaker og evnen til å oppleve sjokolade i sin reneste form. Rå sjokolade brukes også som hovedingrediens i mange råkostbarer og godteriprodukter. Det er også et utmerket alternativ for personer med ulike kostholdsrestriksjoner, siden de ofte er veganvennlige og glutenfrie.
Ta en titt på utvalget vårt hos Rawfoodshop og finn din favoritt i dag!