Vår Ceremonial Grade kakao - EARTH med moringa og chipotle er skapt med den største respekt for sine gamle tradisjoner, gir vår seremonielle kakao et glimt inn i hjertet av en hellig praksis som strekker seg over generasjoner.
JORDEN (EARTH) representerer rotfeste: grunnlaget, hjemmet og den fysiske kroppen. Å jobbe med jordelementet kan støtte deg når du strukturerer nye kapitler i livet.
Dette jordelementet parer nærende moringa med jordaktig chipotle for å jorde deg i kroppen din.
Denne arvekakaoen er kombinert med urter og krydder for å hjelpe dine intensjoner og lukke ånden din.
Vårt løfte til deg:
Vi bruker kun bærekraftig dyrkede kakaobønner som kommer direkte fra små familiegårder. En usedvanlig lett stek bevarer kakaoens delikate smak og bevarer dens ernæringsmessige overflod. Ingen maskiner brukes, alt gjøres for hånd under seremonier.
Hva gjør Cacao Ceremonial Grade?
For å bli betraktet som seremoniell, må kakao oppfylle følgende krav:
Den må må dyrkes bærekraftig ved hjelp av regenerative metoder. Hvis det er dyrket og bearbeidet med tradisjonelle metoder, oppfyller det dette kravet.
Det må være rettferdig. Det skal være rettferdige priser for bøndene og rettferdighet for alle involverte i verdikjeden.
Den må fikses med hensikt om seremoniell bruk. I alle trinn må verdiene av hellig gjensidighet opprettholdes. Den må brukes med respekt. Anerkjennelsen av den gamle urbefolkningen av kakao for seremoni er sentral for dens etiske bruk i moderne sammenhenger.
Håndverket
Den seremonielle kakaoen er imidlertid ikke komplett ved innhøsting. Etterpå blir kakaoen tradisjonelt gjæret og stekt.Gjæring mildner ikke bare smaken av kakaoen, og introduserer den karakteristiske "sjokolade"-rikdommen vi er kjent med, men lar også visse forbindelser dannes som er nøkkelen til kakaoens ernæringsprofil i koppen din. Våre Arriba Nacional-arvebønner drar nytte av en kort gjæringsprosess, som lar kakaoens fulle smak modnes, samtidig som de beholder integriteten til de finere blomster- og fruktnotene.
Etter tørking må kakaobønnene stekes. Nøkkelen til å opprettholde den høyeste graden av kakao er å steke bønnene under lave temperaturer i akkurat nok tid til å fullføre de nødvendige indre reaksjonene. Det er en kunst så vel som en vitenskap.
Resultatet? Kakao som har all den deilige, komplekse smaken av den fineste sjokoladen, samtidig som den beholder næring og ånd fra jorden de kom fra.