100% Økologisk Raw Kakaosmørpellets. Dette virkelig fine kakaosmøret av Criollo-bønner smelter litt langsommere og stivner litt raskere.
Dette kakaosmøret er en ren olje av kakaobønnen og er fremstilt gjennom en ny kaldpressingsmetode. Prosessen starter med at man kaldpresser kakaoen til noe som ligner på en kake, slik at olje begynner å separeres fra protein og fibre. Temperaturen overstiger aldri 50°C. All annen kakaosmør utsettes vanligvis for temperaturer som stiger opp mot 150°C. Den flytende kakaosmøret begynner å sakte stivne.
Anbefalinger:
Kakaosmør har en rik og delikat sjokoladesmak. Bland litt kakaosmør i smoothies, desserter, iskrem eller sjokoladekreasjoner. Fordi dette kakaosmøret ikke har blitt ødelagt av oppvarming, smelter det lett og passer derfor utmerket å bruke i hvilken som helst oppskrift.
Kakaosmør kan også brukes som hudkrem, både innvortes og utvortes. Den kan brukes til massasje og blandes med massasjeolje eller kokosnøttolje. Pelletsen kan også brukes som massasjekake. Den smelter ved ca 35 grader. Masser enten kaken direkte over kroppen eller varm den opp mellom hendene først.