Alle innlegg

Slik inviterer du til proteinrike, veganske alternativer til påskebuffeten

Slik inviterer du til proteinrike, veganske alternativer til påskebuffeten

Påskebuffeten kan være en utfordring for veganere og vegetarianere, men det trenger det ikke å være! Med litt kreativitet kan du skape en buffet som er både proteinrik og innbydende for alle smaker. Her er noen tips til veganske retter som vil imponere gjestene dine og gi dem en næringsrik påskeopplevelse.

Smakfulle forretter for å kickstarte festen

Start påskefeiringen med noen deilige forretter som ikke bare er appetittvekkende, men også fulle av protein. En kremet hummus er alltid et sikkert kort, spesielt når den serveres med friske grønnsakstenger og soltørkede tomater for ekstra smak. For dig som foretrekker noe lettere, kan en salat med pepperaktig rucola, tørkede fiken, mandler og en oppfriskende sitrondressing være det perfekte alternativet.

Sunn hovedretter som metter

Når det er tid for hovedretten, hvorfor ikke prøve en deilig vegetarisk pilaffris fylt med tørket frukt og ristede mandler? Det er en fargerik og smaksrik rett som vil tilfredsstille selv de mest kresne gjestene. For en mer asiatisk touch, prøv woket tofu med cashewnøtter og sprø grønnsaker. Disse rettene er ikke bare fulle av protein, men også en fryd for øyet.

Gode sideretter for ekstra crunch og smak

Ingen påskebuffet er komplett uten noen deilige sideretter. Overrask gjestene dine med en forfriskende rå gulrot- og eple salat, toppet med tørkede tranebær og sprø valnøtter? Eller så kan du servere en couscous-salat med tørkede aprikoser og pistasjenøtter for en smakseksplosjon i hver bit. Disse siderettene er ikke bare enkle å lage, men også fulle av sunne ingredienser som vil holde gjestene dine fornøyde og mette.

Avslutt påskebuffeten med noe søtt

Når det er tid for dessert, hvorfor ikke avslutte påskefeiringen med noen deilige rå sjokolade- og nøtteboller fylt med dadler og valnøtter? Eller så kan du prøve noe litt mer tradisjonelt, som søte empanadas fylt med tørkede plommer og mandelmasse. Uansett hva du velger å servere, sørg for å supplere med noen friske frukter og grønnsaker for et balansert måltid.

Med disse proteinrike og velsmakende veganske rettene vil påskebuffeten din bli en suksess, og gjestene dine vil takke deg for et minneverdig og sunt måltid. God påske og nyt maten!

Finn veganske råvarer til påskebuffeten

Aprikoser ØKO 500g
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 106 NOK 212
KJØP NÅ
Kikerter Hele ØKO 500g
30%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 51 NOK 73
KJØP NÅ
Mandel Premium RAW 1kg
40%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 192 NOK 319
KJØP NÅ
Tranebær ØKO 1kg
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 177 NOK 354
KJØP NÅ
Valnøtter i stykker RAW ØKO 250g
29%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 71 NOK 100
KJØP NÅ
Dadler Medjool ØKO 1kg
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 195 NOK 390
KJØP NÅ
Fiken ØKO 1kg
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 160 NOK 319
KJØP NÅ
Marsipan ØKO 500g
40%
Kort dato
Save The Food
Best før: 2024-07-07
NOK 189 NOK 315
KJØP NÅ
Plommer ØKO 500g
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 84 NOK 169
KJØP NÅ
Aprikoser ØKO 1kg
50%
Kort dato
Save The Food
Best før: 2024-08-29
NOK 195 NOK 390
Cashewnøtter Delt RAW 1 kg
50%
Kort dato
Save The Food
Best før:
NOK 140 NOK 281
Kikerter Hele ØKO 1kg
50%
Kort dato
Save The Food
Best før:
NOK 73 NOK 146
Dadler Hakkede ØKO 1kg
50%
Kort dato
Save The Food
Best før:
NOK 102 NOK 203
Fiken Gold ØKO 500g
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 78 NOK 155
Plommer ØKO 1kg
50%
Kort dato
Save The Food
Best før:
NOK 177 NOK 354
Couscous mais ØKO 500g
75%
Kort dato
Rawfoodshop
Best før:
NOK 17 NOK 67
Logg inn
Fikk du rett?