Save The Food er et merke skapt av Rawfoodshop. Det kom til da vi fikk spørsmål om å hjelpe våre leverandører å være mer bærekraftige og selge ut deres overskudd av råvarer. Produktet tilbys derfor til en lavere og bedre pris enn normalt. Det kan handle om overproduksjon, feilaktige emballasjer, skjønnhetsfeil, trender, utgående sortiment eller korte best før-datoer. Produktet er helt ok og av god kvalitet. Tørre matvarer har lang holdbarhet, ofte mye lenger enn vi tror. Så redd maten sammen med oss og bli en klimahelt du også!
Mungbønner er en av de mest lettfordøyelige av alle bønnesorter. Mungbønner inneholder protein som kroppen lett kan ta opp. I tillegg til protein er de rike på fiber og mineraler. De inneholder blant annet det sjeldne B17-vitaminet.
Ingredienser: Økologiske råtørkede mungbønner (100 %).
Opprinnelsesland: Kina.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig.
Tilberedning: Bløtlegg 250 g bønner over natten. Kok i nytt vann på svak varme i cirka 15 minutter eller til bønnene blir myke.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 14518 kJ / 347 kcal
Fett: 12 g
- hvorav mettet fett: 0,4 g
Karbohydrater: 46,3 g
- hvorav sukkerarter: 6,6 g
Protein: 23,8 g
Salt: 0,02 g.