Rød Maca - Inneholder mineraler, vitaminer, enzymer og alle essensielle aminosyrer (som ofte er vanskelig å få gjennom vegetarmat). Aminosyreinnholdet i denne planten gir et innhold på rundt 14 % absorberbart protein i gjennomsnitt. Maca inneholder også omega-6 og omega-9 fettsyrer, linolensyre og oljesyre, og proteinet er sammensatt av 19 aminosyrer. Disse inkluderer 7 av de 8 essensielle aminosyrene - de vi trenger i kostholdet vårt, men som ikke kan danne selv og må fås fra maten vår. Det er også mange forskjellige aktive fytokjemikalier (plantekjemikalier) i maca, for eksempel de berømte macamidene og macaenene.
Ingredienser: Økologisk råtørket rødt macapulver (100%).
Opprinnelsesland: Peru.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig.
Anvendelse: Macapulver kan blandes i for eksempel morgen-grøt eller i en smoothie.
Dosering: 1 teskje opp til 1 spiseskje per dag.
Anbefalt dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Oppbevares tørt og utilgjengelig for barn.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 14016 kJ / 335 kcal
Fett: 4 g
- hvorav mettet fett: 0 g
Karbohydrat: 71 g
- hvorav sukkerarter: 32 g
Protein: 14 g
Salt: 01 g.