Mel
Produkter
Mandelmel Premium RAW ØKO 1kg
Mandelmel Premium RAW ØKO 500g
Hirsemel ØKO 1kg
Risemel Brunt ØKO 1kg
Kikertmel ØKO 1kg
Kokosmel Premium RAW ØKO 1kg
Cassavamel Finmalt ØKO 1 kg
Linfrø mel ØKO 500g
Mandelmel RAW 1kg
Psyllium Frøskal ØKO 250g
Pofiber Potex 300g
Bokhvetemel ØKO 500g
Havremel Glutenfritt ØKO 500g
Bokhvetemel ØKO 1kg
Potetmel ØKO 1kg
Havremel Glutenfri ØKO 1kg
Quinoamel ØKO 1kg
Maismel ØKO 500g
Kokosmel Premium RAW ØKO 500g
Guarkjernemel ØKO 125g
Psyllium Pulver ØKO 250g
Hirsemel ØKO 1kg x 3 pakker
Psyllium Pulver ØKO 500g
Bananmel ØKO 500g
Havrekli ØKO 500g
Linsemel Rødt ØKO 500g
Mandelmel Premium RAW ØKO 500g x 5 pakker
Hvetegluten ØKO 1kg
Pofiber Potex 300g x 5 pakker
Durramel ØKO 500g
Maisstivelse ØKO 1kg
Hirsemel ØKO 1kg x 6 pakker
Risemel Brunt ØKO 1kg x 3 pakker
Bokhvetemel ØKO 500g x 5 pakker
Mandelmel Premium RAW ØKO 500g x 3 pakker
Havrekli ØKO 1kg
Kokosmel Premium RAW ØKO 1kg x 3 pakker
Mandelmel Premium RAW ØKO 1kg x 3 pakker
Kastanjemel ØKO 500g
Havrekli ØKO 1kg
Mel - passer til både søtt og salt
Mandelmel gir bakevarene dine en nøtteaktig smak og en saftig tekstur. Den er perfekt for å lage glutenfrie kaker. Bytt ut halvparten av det vanlige melet med mandelmel for å gi en fyldig smak. Visste du at du også kan bruke mandelmel som panering til kylling, fisk eller grønnsaker? Det gir en sprø overflate med en mild, nøtteaktig smak. Bokhvetemel er ideelt for glutenfrie oppskrifter. Bokhvetemel er et utmerket glutenfritt alternativ. Bruk den i pannekaker, kaker og muffins for en nøtteaktig smak og fin tekstur. Husk at bokhvetemel kan gi en litt tung konsistens, så bland det med andre meltyper eller bruk bakepulver for å få et saftigere resultat.
Ser du etter et mer bærekraftig alternativ? Prøv durummel
Durramjöl er en utmerket erstatning for vanlig mel i brød og pasta. Det er også et bærekraftig valg, siden sorghum er tørkebestandig og kan dyrkes under varierende klimaforhold. Bruk durummel sammen med vanlig mel til å bake mykt brød med litt nøtteaktig smak. Det gir et unikt preg til oppskriftene dine. Kikertmel er allsidig og kan brukes til å lage sprø retter når du ønsker et glutenfritt alternativ. Dypp grønnsaker eller protein i kikertmel og stek dem for å få en sprø overflate. Kikertmel fungerer også som et utmerket fortykningsmiddel i sauser og supper.
Å eksperimentere med forskjellige meltyper kan være en kul og givende opplevelse på kjøkkenet. Uansett hvilket mel du velger å bruke, er det viktig å forstå deres egenskaper og hvordan de påvirker rettene dine. Ved å eksperimentere med ulike oppskrifter og bruksområder kan du ta matlagingen og bakingen til neste nivå og oppdage nye smakfulle alternativer, uansett om du foretrekker glutenfritt eller bærekraftig.