Bokhvetemel ØKO 1kg
0 Anmeldelser- Information
-
Bokhvetemel mangler naturlig gluten og er derfor et godt alternativ til andre typer mel eller gryn for glutenintolerante. Bokhvete er faktisk en urt med, ettersom dens verdifulle egenskaper og sammensetning gjør den lik korn, regnes den som en pseudocereal. Bokhvetemel er laget av skallet bokhvete og brukes til brød, kaker, velling, sauser, gryteretter, paier og bokhvetepannekaker.
Bokhvete er en komplett proteinkilde fordi den inneholder alle de essensielle aminosyrene for mennesker. I mange land brukes bokhvetemel i tradisjonelle retter. Franske galetter og russiske blinis er to klassiske pannekaker/kaker laget på bokhvetemel. - Ingredienser & Informasjon
- Ingredienser: Råtørket bokhvetemel*.
* Økologisk sertifisert ingrediens.
Opprinnelsesland: Holland.
Lagring: Oppbevares tørt og kjølig.
Næringsverdi per 100g:
Energi 1548,1kJ/ 370kcal, fett 2,7g hvorav mettet fett 0,5g, karbohydrater 71g av hvilke sukkerarter 0, 5g, protein 12g, salt 0,1g.
Informasjon: Kan innehålla spår av sojaprotein. - Mer informasjon
- Funksjoner
-
Bruk: Baking Form: Mel Oppbevaring: Pantry (tørt og kjølig) Prosess: Råtørket Sertifikat: EU Organic Underkategori: Mel - Levering og frakt
-
Lagersaldo:Shipping: Klasse 2 - maks. 0,5 kg
- Vurderinger:
-
Dette produktet har ingen anmeldelser.