Triphala er en blanding av Amalaki (Phyllantus Emblica) Bibhitaki (Terminalia Bellirica) og Haritaki (Terminalia Chebula).
Den inneholder tre frukter Amalaki Vibhitaki og Haritaki.
Triphala er tridoshic, noe som betyr at alle doshaene kan ta den. Triphala bør tas før en Ayurvedisk kur av andre urter påbegynnes slik at de gir bedre effekt og slik at kroppen renser seg ut før noe tilførs.
Ayurveda er en omfattende livsfilosofi med fokus på menneskers helse og livskvalitet. Ayurveda betyr "kunnskap om livet". Ayurveda snakker om helse som en naturlig tilstand, en tilstand som naturen hele tiden prøver å etterstrebe. Å ta naturens urter har en sentral rolle innen Ayurveda for å balansere doshaene Kapha, Vata og Pitta.
Pulveret er råtørket (under 40°C).
Herbaveda urtene er pakket i poser av nedbrytbart materiale.
Ingredienser: Økologisk Triphalapulver (100%).
Dosering: 1/2 ts pulver blandes med varmt vann eller valgfri væske og inntas 3 ganger/dag mellom måltidene. Den daglige dosen inneholder ca. 2,5-3 g plantebasert pulver.
Anbefalt dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Oppbevares tørt og utilgjengelig for barn.
Opprinnelsesland: India.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 12008 kJ/287 kcal
Fett: 0,7 g
- hvorav mettet fett: 0,2 g
Karbohydrater: 46 g
- hvorav sukkerarter: 10,3 g
Fiber: 4,05 g
Protein: 3,9 g
Salt: 0,09 g.