Choose country
 
Laster inn
Det nye påskebordet - tips om vegansk påskemeny

Det nye påskebordet - tips om vegansk påskemeny

Påsken er her, og en ny kulinarisk tradisjon tar form – utover eggjakt og påskegodter skapes nye minner rundt bordet med et påskebord spekket med veganske herligheter. Oppdag den veganske verdenen og la smaksløkene dine komme til live.

Den nye grønne påskerenessansen

Påsken har lenge vært en tid for familier å samles og ha festmåltider sammen. Men ettersom verden endrer seg, endres også matvanene våre. Å velge en vegansk påskemeny er ikke bare en trend, det er et uttrykk for bekymring for planeten vår og dens innbyggere. Det er en sjanse til å gjenoppfinne gamle favoritter og introdusere nye tradisjoner som bærer med seg en smak av fremtiden.

Vårgrønt på bordet

Vi ønsker våren velkommen med et påskebord av plantebaserte delikatesser, hvor fokus er på sesongens grønnsaker og frukt. Ved å velge ferske og næringsrike ingredienser skaper vi en lett og fargerik meny som feirer fornyelse. Stekt grønnsaker, sunne salater og en syrlig dessert utgjør kjernen i feiringen vår sammen denne påsken.

Deilig vegansk påskemeny

Forrett

Kremet gulrot- og ingefærsuppe: En jevn og varmende suppe laget med gulrøtter og ingefær, toppet med en klatt vegansk crème fraîche og fersk persille.

Hovedrett

Vegansk 'feta' og soltørket tomatpasta - Pasta al dente blandet med hjemmelaget vegansk 'feta', soltørkede tomater, spinat og krydder. Serveres med et dryss ristede pinjekjerner for ekstra crunch.

Stekt vårgrønnsakssalat - En salat med en blanding av ristede grønnsaker som asparges, rød paprika og brokkolini, krydret med urter og servert med en sitron- og urtevinaigrette.

Tilbehør

Frisk vårgrønn salat - salat bestående av fersk grønnkål, oppskåret reddiker og sprø salat, toppet med en lett sitronvinaigrette.

Bakte søtpoteter - små søtpoteter bakt til perfeksjon og servert med en klatt vegansk smør og fersk timian.

Dessert

Vegansk Lemon Cheesecake - en kremet og syrlig ostekake med en bunn av knuste mandler og kokos, fylt med en jevn sitron- og cashewkrem, toppet med frisk frukt.

Feir en bærekraftig påske med en smakfull og nyskapende vegansk meny

Påsken er en tid for tradisjoner, men i år introduserer vi en ny vri på det klassiske påskebordet hvor vi utforsker en helt vegansk meny. Fra proteinrike hovedretter til kremete desserter, vår veganske påskemeny lover å lyse opp påsken med smaker som er både kjente og overraskende nye. Oppdag en verden av veganske herligheter som vekker smaksløkene til live og uttrykker en dypere bekymring for vår verden. I påsken spiser vi godt og bevisst!

Bestill dine favoritter til påskebordet

Kommentarer

Be the first one to comment:
Navn:
E-postadresse (publiseres ikke):
No comments
ARTIKKEL 1 1.1  | Vis alle 
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.