Økologisk hirsemelet har en lett konsistens og ser nesten ut som hvetemel. Hirsemel har en søt smak og brukes hovedsakelig til søte brød og desserter, vanligvis kombinert med annet mel for å forbedre teksturen.
For glutenfri matlaging kombineres hirsemel ofte med xantangummi eller annet bindemiddel. Den kan også blandes med hvetemel, og et forhold på 3 deler hvetemel til 1 del hirsemel er et godt utgangspunkt. Hirsemel brukes ofte i asiatisk og afrikansk matlaging, spesielt i flatbrød og desserter.
Hirsemelet ØKO 1kg
0 Anmeldelser- Information
-
- Ingredienser & Informasjon
- Ingredienser: Steinkvernet, økologisk og glutenfritt fullkornshirsemel (100%).
Opprinnelse: Holland.
Lagring: Oppbevares tørt og kjølig.
Næringsverdi per 100g:
Energi: 1456,0kJ / 348 kcal,
Fett: 2,9 g,
- hvorav mettet fett: 0,6 g,
Karbohydrater: 68,8 g,
- hvorav sukkerarter: 0,6 g,
Protein: 10,5 g,
Salt: 0,1 g. - Mer informasjon
- Funksjoner
-
Form: Mel Oppbevaring: Pantry (tørt og kjølig) Prosess: Råtørket Sertifikat: EU Organic - Levering og frakt
-
Lagersaldo:Shipping: Klasse 2 - maks. 0,5 kg
- Vurderinger:
-
Dette produktet har ingen anmeldelser.