Krydder & Salt
Produkter
Kanel pulver Ceylon ØKO 100g
Næringsgjær med B12 250g
Gurkemeie ØKO 500g
Ingefær Pulver ØKO 100g
Celtic Havsalt Fint 500g
Kryddernellik Hel ØKO 50g
Himalaya Salt Grovt 1kg
Ceylon Kanelstenger ØKO 5 stk
Celtic Havsalt Grovt 1kg
Pepperkakekrydder ØKO 100g
Gurkemeie ØKO 100g
Celtic Havsalt Grovt 500g
Oregano ØKO 50g
Hvitløkpulver ØKO 50g
Ingefær Pulver ØKO 500g
Kryddernellik Malt ØKO 50g
Paprikapulver Søtt ØKO 50g
Celtic Havsalt Fint 1kg
Rosmarin ØKO 50g
Cayennepulver ØKO 100g
Næringsgjær Flak 250g
Himalaya Salt Grovt 500g
Pumpkin Spice Mix ØKO 100g
Fennikelfrø ØKO 100g
Vaniljeekstrakt pulver ØKO 10g
Valmuefrø Blå ØKO 100g
Basilikum ØKO 30g
Svartkarvefrø ØKO 100g
Havsalt Atlanterhavet Fintmalt 500g
Timian ØKO 50g
Buljong Gjærfri ØKO 220g
Kanel pulver Ceylon ØKO 100g x 3 pakker
Brødkrydder ØKO 50g
Pizzakrydder ØKO 50g
Chilliflakes ØKO 50g
Kanel pulver Ceylon ØKO 100g x 5 pakker
Muskatnøtt Hel ØKO 20g
Einebær ØKO 30g
Koriander Malt ØKO 50g
Svart pepper Malt ØKO 100g
Smaksett med kvalitet
Vårt sortiment inkluderer klassikere som svart pepper og kanel, perfekt for både søte og salte retter. For deg som ønsker noe ekstra, tilbyr vi også økologisk gurkemeie og ingefær – to krydder som tilfører både farge og smak til rettene dine. Ser du etter et naturlig salt? Prøv vårt keltiske havsalt, som er ideelt for å forsterke smakene i matlagingen. Med økologiske krydder av høy kvalitet kan du enkelt forvandle enkle retter til smaksrike opplevelser. Prøv å blande forskjellige krydder for å lage dine egne unike kombinasjoner, eller bruk dem hver for seg for å fremheve råvarenes naturlige smak.
Når skal krydder tilsettes i matlagingen?
Krydder brukes over hele verden i ulike kjøkken og retter. De er en viktig del av indisk matlaging med krydder som koriander, spisskummen og garam masala. I italiensk mat er basilikum og oregano grunnleggende for å skape autentisk smak i pasta og pizza. Krydder er også nyttige for å smaksette supper, gryter og marinader. Når du bruker krydder i matlaging, er det viktig å bruke dem med måte. For mye av ett krydder kan overvelde smaken av retten. Det er også viktig å vite når krydder bør tilsettes: Noen krydder fungerer best når de tilsettes tidlig i prosessen, mens andre bør tilsettes mot slutten for å bevare friskheten.
Krydder kan være små, men de har en enorm innvirkning på matens smak. Å bruke krydder i matlaging er en måte å utforske nye smaker og skape en kulinarisk reise. Våge å eksperimentere med krydder og løft matlagingen din med nye smakskombinasjoner allerede i dag!