Marsipan med honning er en blanding av honning og mandel som valsas sammen. Det sammenbindingen medlet er mandeloljen fra mandlene og vannet. Marsipan inneholder forskjellige mengder mandel avhengig av kvalitet. Jo høyere andel mandel, desto finere marsipan. Vår marsipan har en veldig høy andel mandel og kan med fordel brukes i alle dine finere bakverk.
Marsipanens opprinnelse er ikke sikkert kjent, men en utbredt oppfatning er at marsipanen kom fra østlige Middelhavsområdet til Europa via handelsmenn i blant annet Venezia i tidlig middelalder.
Ingredienser: Mandel* (53%) Honning* (45%) Vann.
* Økologisk ingrediens.
Opprinnelsesland: Spania.
Oppbevaring: Tørt og kjølig, åpen pose oppbevares i kjøleskap.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 19497 kJ / 466 kcal
Fett: 29 g
- hvorav mettet fett: 26 g
Karbohydrater: 36 g
- hvorav sukkerarter: 36 g
Protein: 12 g
Salt: 0 g.