Krydder & Salt
Produkter

Kanel pulver Ceylon ØKO 100g

Næringsgjær med B12 250g

Himalaya Salt Finmalt 1kg

Svart pepper Hel ØKO 50g

Gurkemeie ØKO 500g

Celtic Havsalt Fint 500g

Vaniljepulver ØKO 10g

Himalaya Salt Grovt 1kg

Ingefær Pulver ØKO 100g

Celtic Havsalt Grovt 1kg

Celtic Havsalt Grovt 500g

Pepperkakekrydder ØKO 100g

Gurkemeie ØKO 100g

Kryddernellik Malt ØKO 50g

Ingefær Pulver ØKO 500g

Valmuefrø Blå ØKO 100g

Næringsgjær Flak 250g

Paprikapulver Søtt ØKO 50g

Cayennepulver ØKO 100g

Svartkarvefrø ØKO 100g

Pumpkin Spice Mix ØKO 100g

Basilikum ØKO 30g

Hvitløkpulver ØKO 50g

Celtic Havsalt Fint 1kg

Buljong Gjærfri ØKO 220g

Rosmarin ØKO 50g

Oregano ØKO 50g

Himalaya Salt Grovt 500g

Fennikelfrø ØKO 100g

Kanelpulver Ceylon ØKO 500g

Havsalt Atlanterhavet Fintmalt 500g

Chilliflakes ØKO 50g

Næringsgjær med B12 250g x 3 pakker

Muskatnøtt Hel ØKO 20g

Merian ØKO 50g

Svart pepper Malt ØKO 100g

Buljong uten sukker og gjær ØKO 220g

Kanel pulver Ceylon ØKO 100g x 3 pakker

Einebær ØKO 30g

Curry ØKO 100g
Smaksett med kvalitet
Vårt sortiment inkluderer klassikere som svart pepper og kanel, perfekt for både søte og salte retter. For deg som ønsker noe ekstra, tilbyr vi også økologisk gurkemeie og ingefær – to krydder som tilfører både farge og smak til rettene dine. Ser du etter et naturlig salt? Prøv vårt keltiske havsalt, som er ideelt for å forsterke smakene i matlagingen. Med økologiske krydder av høy kvalitet kan du enkelt forvandle enkle retter til smaksrike opplevelser. Prøv å blande forskjellige krydder for å lage dine egne unike kombinasjoner, eller bruk dem hver for seg for å fremheve råvarenes naturlige smak.
Når skal krydder tilsettes i matlagingen?
Krydder brukes over hele verden i ulike kjøkken og retter. De er en viktig del av indisk matlaging med krydder som koriander, spisskummen og garam masala. I italiensk mat er basilikum og oregano grunnleggende for å skape autentisk smak i pasta og pizza. Krydder er også nyttige for å smaksette supper, gryter og marinader. Når du bruker krydder i matlaging, er det viktig å bruke dem med måte. For mye av ett krydder kan overvelde smaken av retten. Det er også viktig å vite når krydder bør tilsettes: Noen krydder fungerer best når de tilsettes tidlig i prosessen, mens andre bør tilsettes mot slutten for å bevare friskheten.
Krydder kan være små, men de har en enorm innvirkning på matens smak. Å bruke krydder i matlaging er en måte å utforske nye smaker og skape en kulinarisk reise. Våge å eksperimentere med krydder og løft matlagingen din med nye smakskombinasjoner allerede i dag!