Bagerina Sitronkake er en bakemiks med lite karbohydrater og helt uten gluten, stivelse og sukker som gir en nydelig kake med smak av sitron.
Innhold: Mandelmel (69%)* Bakprotein*(valle) Erythritol* Bakepulver* (Maismel* Natriumhydrogenkarbonat Monokalsiumfosfat).
(* økologiske ingredienser).
Oppskrift: Du trenger 100 g smeltet smør, 3 egg, 1 teskje revet sitronskall, 1 klype vaniljepulver. Beskrivelse: 1. Smelt smøret og la det avkjøles. 2. Visp egg og erythritol luftig med en elektrisk visp. 3. Tilsett sitronskall og smør. 4. Tilsett tørrblandingen samt vaniljepulver og rør forsiktig sammen til en deig, prøv å holde den så luftig som mulig. 5. Stek på 175 grader i midten av ovnen i ca. 25 minutter.
Vi anbefaler å ikke bytte ingredienser eller endre oppskriftsbeskrivelsen, da resultatet kan bli helt annerledes.
Allergiinformasjon: Kan inneholde spor av andre nøtter enn mandler.
Opprinnelsesland: Sverige.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 13807 kJ / 330 kcal
Fett: 26 g
- hvorav mettet fett: 0 g
Karbohydrater: 45 g
- hvorav sukkerarter: 0 g
Protein: 10 g
Salt: 0 g.