Johannesbrødmel ECO 400g
0 Anmeldelser- Information
-
Johannesbrødmel kan brukes til LCHF-baking og som stabilisator i matlaging.
Carob inneholder like mye vitamin B1 som asparges og jordbær, like mye niacin som bønner, linser og erter og mer vitamin A enn aubergine, asparges og rødbeter. Den inneholder også vitamin B2, kalsium, magnesium, kalium, jern, mangan, krom og kobber. Carob inneholder i gjennomsnitt 8% protein og er en utmerket kilde til fiber. Lavkarbo - glutenfri. - Ingredienser & Informasjon
- Ingredienser: Finpulveriserte økologiske johannesbrødfrø (100%).
Opprinnelsesland: Tyskland.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig.
Næringsverdi per 100 g:
Energi: 159 kJ/38 kcal
Fett: 0,9 g
- hvorav mettet fett: 0 g
Karbohydrater: 1 g
- hvorav sukkerarter: 0 g
Protein: 6,5g
Salt: 0,2 g. - Mer informasjon
- Funksjoner
-
Bruk: Baking Form: Mel Oppbevaring: Pantry (tørt og kjølig) Prosess: Råtørket Sertifikat: EU Organic Underkategori: Mel - Levering og frakt
-
Lagersaldo:Shipping: Klasse 2 - maks. 0,5 kg
- Vurderinger:
-
Dette produktet har ingen anmeldelser.